Doordat wij meerdere ervaren apparaten te werk hebben in de VoIP netwerken, biedt Telemagic B.V. speciale aandacht aan de apparaten die hieronder te vinden zijn. Deze apparaten zorgen voor een zeer uitzonderlijke ervaring en garanderen de hoogste kwaliteit van communicatie.

Cisco SPA 303

 • Deze telefoon is een klassieker op zakelijkniveau in VoIP communicatie. Het is het meest betaalbare en toch krachtige apparaat.
 • Hoofd kenmerken: 3 VoIP lijnen, luidspreker, beller ID, in de wacht kunnen zetten, NS modus, doorverbinden, conferentiegesprekken en meer.

Cisco SPA 504G

Volledig uitgeruste 4-lijns zaken-klasse VoIP telefoon.

 • Deze 4-lijns IP telefoon is een top model van de SPA303. Zijn uitstekende functionaliteit en het makkelijke gebruik voldoet aan de hoogste mogelijkheden voor een secretaresse of manager. Daarnaast ondersteunt SPA504G een uitbreidingsmodule met daarop 64 extra toetsen.
 • Hoofd kenmerken: 4 VoIP lijnen, luidspreker, beller ID, in de wacht kunnen zetten, NS mode, doorverbinden, conferentiegesprekken, muziek in de wacht, telefoon opnemen, nummer herhalen vanaf oproeplogboeken en meer.

Cisco SPA 525G

Volledig uitgeruste 5-lijns businessclass VoIP telefoon.

 • Een 5-lijnen premium IP telefoon gekleurd beeld en opgelichte toetsen. Deze superieure telefoon combineert alle mogelijkheden op het gebied van functionaliteit en kan dienen als een uitzonderlijke keuze voor de baas en/of directeur. Daarnaast ondersteunt SPA 525G een uitbreidingsmodule met daarop 64 extra toetsen.
 • Hoofdkenmerken: 5 VoIP lijnen, luidspreker, beller ID, in de wacht kunnen zetten, NS mode, doorschakelen, conferentiegesprekken, muziek in de wacht, telefoon opnemen, nummer herhalen vanaf oproeplogboeken, Bluetooth, Wi-Fi, MP3, digitale foto's , EGP, toezicht camera, video's afspelen en meer.

Cisco SPA500S - Expansion Module

 • Het is een 32-toetsen module ontworpen voor de Cisco SPA 500-serie IP-telefoons. Deze module maakt ''één-klik-telefoontjes'' en doorschakelen mogelijk. Het dient ook als een lijn-status monitor.
 • Hoofd kenmerken: doorschakelen, sneltoetsen, lijn status, Call pick-up en meer.

Snom 300

 • Dit is een 4-lijnse telefoon met 6 programmeerbare functie toetsen is een geweldige combinatie van de meest relevante VoIP functies in één apparaat. Het is betaalbaar voor kleine en medium bedrijven.
 • Hoofd kenmerken: 4 VoIP lijnen, headset connectie, in de wacht kunnen zetten, doorschakelen, luidspreker en meer.

Snom 720

 • Dit is een 12-lijnse IP telefoon met excellente audio kwaliteit en 18 tweekleurige programmeerbare functie toetsen. Het kan passen bij de algemene behoeften van een bedrijf in een klein maar modern kantoor.
 • Hoofd kenmerken: 4 VoIP lijnen, headset connectie, in de wacht kunnen zetten, doorschakelen, luidspreker, Wi-Fi, Bluetooth, en meer.

Snom 821

 • Een mooi ontworpen premium-klasse 12-lijns IP telefoon met een hoog resolutie TFT kleurenscherm. Deze telefoon is een uitstekende keuze voor een bedrijfsleider.
 • Key features: 12 VoIP lines, Headset connection, Call hold, Call transfer, Speakerphone with noise suppression, Conference calls, Speed dial, Caller ID and Address book with photos, Wi-Fi, Bluetooth, and more.

Panasonic KX-TGP550

SIP DECT telefoon systeem

 • Deze SIP DECT 3-lijns telefoon is bedoeld voor wie gewend is aan een regulier toestel en toch mobiel en actief wil blijven, en is te bedienen op een afstand van 100 meter. Bovendien biedt het KX-TGP550 basisstation ondersteuning voor maximaal 6 extra headsets.
 • Hoofd kenmerken: 3 VoIP lijnen in de wacht kunnen zetten, doorschakelen, conferentiegesprekken, Niet-Storen modus, luidspreker, telefoonboek voor 100 nummers, gevarieerde ringtone en meer.

Plantronics CS540A

 • Deze SIP DECT headset zet een compleet nieuwe standaard in telecommunicatie, door het kunnen voeren van telefoon gesprekken zonder werkelijk een handtelefoon vast te hebben. Met zijn eigentijdse ontwerp en zijn excellente uitvoeringen is het ook nog eens licht en comfortabel om te dragen met een hoofdband of een oorlus. Beantwoord inkomende gesprekken, demp of hang op met maar één klik, terwijl u nog andere dingen kunt doen op 100 meter afstand. Het is een bijzondere oplossing voor callcenter of receptionisten.
 • Hoofd kenmerken: Werkt met verschillende desktop softphone cliënten (Bria 4, Zoiper, etc.), volume knop, automatisch antwoorden, dempen/ophangen en meer.

Plantronics Entera Duo

Geluidsreducerende microfoon

 • Het is een budget maar professionele draadgebonden SIP headset. Het garandeert zuiver geluid, net als ruisonderdrukking. Deze headset is speciaal gemaakt voor hen die achter een computer werken en graag beide handen vrij willen. Het is de ideale oplossing voor een budget call center.
 • Hoofd kenmerken: Werkt met verschillende desktop softphone cliënten (Bria 4, Zoiper, etc.).

Sign in

Name*
 
 
Email*
 
 
Company*
 
 
Phone*
 
 
I do not mind if the manager
would contact me at this number
 
 

Thank you for your interest. We have just sent you email with login and password for the demo account.